Een zelfverzekerde look is onze redding op een waardeloze dag, onze wapenuitrusting voor een zware vergadering en geeft de moed om ons op een cocktailparty onder totaal onbekende mensen te begeven.
Als zaakvoerder van imagecontrol ben ik al meer dan twintig jaar gepassioneerd door kleur-, stijl- en schoonheidsadvies en ben ik ervan overtuigd dat persoonlijke stijl voorbij gaat aan de hysterie van de nieuwste, hipste musthaves.

Echt weten hoe je, seizoen na seizoen, vol zelfvertrouwen straalt als goedgeklede vrouw ontdek je in het Color & Style Advice.
Voor de eigentijdse, sterke garderobe hanteert imagecontrol 5 sleutels:
- harmonie met je kleurpalet
- match met je persoonlijke stijl
- flatteren van je gelaats- en lichaamskenmerken
- uitbalanceren volgens de gelegenheid
- updaten met goed geselecteerde trends
Na het Color & Style Advice ontwikkel je een eigen sterke stijl.

Om je welbevinden te boosten biedt imagecontrol de Skin Couture workshop aan.
Je ontdekt de facial met Aqua Organic: vegan skincare van de hoogste kwaliteit.
Je dagelijkse Anti-Age routine wordt een aangenaam ritueel: reinig, verzorg & regenereer.
Door dit Beauty Advice koester je je huid en dat verhoogt je zelfvertrouwen.

Op Brugse shoppingzondagen organiseert imagecontrol regelmatig de Color Lover aperitieflezing. Tijdens de presentatie staat één kleur in de spotlights. In een ontspannen sfeer worden je zintuigen geprikkeld met verrassende én nuttige weetjes over het themakleur. Rond de middag vertrek je zelfbewust en helemaal geïnspireerd, misschien plan je nog een fijne middag in Brugge?

Maak kennis met AceSoir, het accessoirelabel dat leer verwerkt tot gepersonaliseerde style-items. AceSoir is ontstaan vanuit een toenemende zin in durven: durf in je garderobe, durf om uit te proberen, durf om het leven te peperen. En dus wordt puur design uitgewerkt in leren accessoires die je aandacht trekken. Net opvallend genoeg voor de twist die je looks een eigen stijl geeft. Kleine collecties worden met aandacht voor de hoogste afwerkingsgraad in eigen atelier geproduceerd.

Benieuwd hoe imagecontrol jouw zelfzekerheid kan boosten?
Raadpleeg de agenda, neem contact op voor een afspraak of kom kennismaken tijdens een inspiratiedag.

Geniet van je leven en graag tot binnenkort,

Iris